Puur a la Carte

Bereikbaarheid

Auto
Vanuit Breda / Bergen op Zoom
Volg de A58 richting Vlissingen. Neem afslag 39 richting Middelburg en ga rechtsaf de Schroeweg op. Aan uw rechterzijde ziet u Zep Middelburg liggen. Ga na circa 500 meter op de rotonde rechtsaf de Mortiereboulevard op en neem na 200 meter de eerste weg rechts. Dit is de Tromboneweg. Na 100 meter vindt u de entree van Zep Middelburg aan uw rechterhand. Restaurant Puur à la Carte bevindt zich in het Scalda gebouw.

Vanuit Vlissingen
Volg de A58 richting Bergen op Zoom. Neem afslag 39 richting Middelburg en ga bij de rotonde linksaf de Schroeweg op. Bij de volgende rotonde gaat u rechtdoor. Aan de rechterzijde ziet u Zep Middelburg liggen. Ga na circa 500 meter op de rotonde rechtsaf de Mortiereboulevard op en neem na 200 meter de eerste weg rechts. Dit is de Tromboneweg. Na 100 meter vindt u de entree van Zep Middelburg aan uw rechterhand. Restaurant Puur à la Carte bevindt zich in het Scalda gebouw.

Vanuit Domburg, Zoutelande en Koudekerke
Volg de borden Middelburg totdat u op de N57 rijdt. Vervolg deze weg door het centrum totdat u op de Schroeweg rijdt. Bij de rotonde ziet u Zep Middelburg links voor u liggen en gaat u linksaf de Mortiereboulevard op. Neem na 200 meter de eerste weg rechts. Dit is de Tromboneweg. Na 100 meter vindt u de entree van Zep Middelburg aan uw rechterhand. Restaurant Puur à la Carte bevindt zich in het Scalda gebouw.

Navigatie
Het adres van Puur à la Carte is Podium 15, 4337 WV Middelburg.

Fiets
Zep Middelburg is per fiets vanuit het stadscentrum bereikbaar met het fietspad langs de Schroeweg. Op het vrijetijdspark zijn voldoende stallingplaatsen voor de fiets aanwezig. Openbaar vervoer Middelburg heeft een uitstekende treinverbinding met de Randstad. Vanaf het NS-station neemt u buslijn 65 naar Zep Middelburg/ROC Tromboneweg. Deze bus rijdt twee keer per uur. Voor precieze reis- en vertrektijden verwijzen wij u naar www.9292ov.nl. Op deze website kunt u Podium, Middelburg invoeren als adres van uw bestemming.

Parkeren
Het Zep terein, waar ons restaurant zich bevindt, beschikt over meer dan 750 parkeerplaatsen. Parkeren is gratis. Er zijn speciale mindervalidenparkeerplaatsen nabij de ingang van ons restaurant.

Locatie restaurant
Restaurant Puur à la Carte bevindt zich op de eerste verdieping van het Scalda gebouw. Bij binnenkomst door de draaideur neemt u de rode trap of de lift naar de eerste verdieping.